Tarieven

  

Onze praktijk bied zogenaamde SGGZ hulp, gespecialiseerde GGZ hulp. Om deze hulp vergoed te krijgen van uw verzekering heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts.  Indien er sprake is van een (psychiatrische) diagnose wordt de behandeling (voor een deel) vergoed door uw ziektekostenverzekering. 

Relatie gesprekken worden per 2013 slechts door uw verzekering vergoed als er sprake is van een psychiatrische diagnose; als dit niet het geval is hanteren wij de hieronder vermelde tarieven. Het is in sommige gevallen mogelijk relatiegesprekken via de belastingopgave gedeeltelijk terug te krijgen als zijnde coaching-gesprekken. 

U kunt er ook zelf voor kiezen om zelf te betalen; dan is een verwijsbrief niet nodig.

Onze praktijk heeft een contract met de coöperatie VGZ  (VGZ, Univé, IZZ, UMC , IZA, bewuz+ zorgverzekerd, zekur.nl, zorgzaam), bij deze verzekeringen kunnen wij direct declareren. Bij andere verzekeraars factureren wij aan u volgens de DBC tarieven en kunt u de kosten weer declareren bij uw verzekering.

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, dit is mede afhankelijk van uw polis. Wij raden u aan vooraf hierover contact op te nemen met uw verzekering . Houdt u rekening met uw verplichte eigen risico per jaar voor al uw ziektekosten, dat is 385 euro.

Afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 48 uur worden verzet of afgezegd, worden in rekening gebracht.


Tarieven voor zelfbetalers en onverzekerde zorg 

 

Tarieven voor Jeroen Oomen:

Intake gesprek  van 60-90 minuten                 135 euro

Individueel gesprek van 45-60 minuten:          90  Euro        

Relatiegesprek van 60-75 minuten:                135 Euro

Gezinsgesprek van 90 minuten:                     150 Euro  

 

Tarieven voor Ilse Verkaaik:     

Intakegesprek van 60-90 minuten                    135 euro                     

Individueel gesprek van 45/60 minuten:            80  Euro

Relatiegesprek van 60/75 minuten:                  135 Euro

Gezinsgesprek van 90 minuten                        150 Euro

 

Dit bedrag dient na ontvangst van een factuur binnen 30 dagen op onze rekening te staan:  IBAN: NL21 TRIO 0197 7425 99 t.n.v.  ICM Verkaaik en/of JJ Oomen.

  

 

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info